Το δημόσιο ευχαριστώ της Μαρίας Σάκκαρη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία via alpha tv




Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιός και εγγονός πρωθυπουργού, βρέθηκε στο Roland Garros, στις θέσεις για τους στενούς συνεργάτες της Μαρίας Σάκκαρη πολλοί απόρησαν.

Η ίδια η πρωταθλήτρια του τένις, ξεκαθάρισε τη σχέση τους μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά.

Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις».

Όσον αφορά την πορεία της στο Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη ανέφερε πως ήταν πολύ ωραίες ημέρες και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ήταν ένα τουρνουά που θα μου μείνει αξέχαστο. Είναι η στιγμή να προχωρήσω παρακάτω». Για τα επόμενα της βήματα, όπως η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: «Πρώτα πάω Γουίμπλεντον και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για έναν Έλληνα τενίστα, η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ το όνειρο κάθε αθλητή».

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Jr, πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: