Τα παράνομα ραντεβού του Μπιλ Γκέιτς: Το κόλπο με την χρυσαφί Πόρσε

File photo: Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς το 2009. EPA/PETER FOLEY




Το κόλπο του Μπιλ Γκέιτς προκειμένου να συναντά τους εξωσυζυγικούς του δεσμούς φέρεται να απoκαλύπτει το περιοδικό Vanity Fair.

Σύμφωνα με το νέο σενάριο, ο Bill Gates συνήθιζε να κατευθύνεται προς τα γραφεία της Microsoft μέσα στην Mercedes του, ωστόσο όταν επρόκειτο να ξενοπερπατήσει, άλλαζε αυτοκίνητο και χωνόταν σε μία χρυσοκαφετί Porsche που του έφερνε ένας βοηθός.

Και αυτό ήταν το κόλπο που είχε εφεύρει προκειμένου σβήνει τα ίχνη του και να συναντά γυναίκες, σύμφωνα με κάποια άτομα από το προσωπικό του.

Δύο πηγές που φέρεται να μίλησαν στο περιοδικό είπαν ότι κάποιο άτομο από τον κύκλο της Melinda, εργάστηκε μαζί με ιδιωτικό ντέτεκτιβ προκειμένου να συνταχθεί η αίτηση διαζυγίου και τα συγκεκριμένα ευρήματα ήταν τμήμα της αίτησης.

Εκπρόσωπος της 56χρονης Melinda πάντως ανέφερε ότι ουδέποτε ούτε εκείνη, ούτε κάποιος άλλος για λογαριασμό της χρησιμοποίησε ιδιωτικό ντέτεκτιβ.

Επιπλέον, ένας άλλος εργαζόμενος πάντως απέρριψε τη νέα θεωρία, υποστηρίζοντας ότι ο Γκέιτς  ήταν ένας από τους πιο οργανωμένους ανθρώπους στον κόσμο, σπάζοντας τη μέρα του σε κομμάτια των πέντε λεπτών!

Το μαγαζί πάντως αναφέρει ότι πολλοί από τους εργαζόμενους της Microsoft ήταν υποχρεωμένοι να υπογράφουν μία Συμφωνία Εμπιστευτικότητας (Non-Disclosure Agreements – ή NDA) προκειμένου να μη μιλάνε για τον τρόπο διεύθυνσης της εταιρίας.

«Για πολύ καιρό ακούγαμε: Έχεις υπογράψει  το NDA, δεν μπορείς να μιλήσεις», ανέφερε ένας πρώην εργαζόμενος που είχε υπογράψει το συγκεκριμένο έγγραφο.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Η Νέα Υόρκη θα εορτάσει την αναγέννησή της μετά την πανδημία με μεγάλη συναυλία στο Σέντραλ Παρκ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: