Στο τραπέζι η υποψηφιότητα του Άντρου Κυπριανού, λέει ο Στεφάνου: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού που οδήγησε το κόμμα σε οδυνηρή ήττα. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει και σήμερα Τετάρτη τις επαφές του με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, θα δει πώς διαμορφώνεται το πεδίο και θα πάρει τις αποφάσεις του για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής μάλλον την Πέμπτη.

Τα παραπάνω, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του κόμματος, Στέφανος Στεφάνου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως “στις συναντήσεις πάμε και οι επαφές γίνονται χωρίς να αποκλείουμε κανένα και χωρίς να προκρίνουμε κανένα. Είναι και η υποψηφιότητα του Άντρου Κυπριανού στο τραπέζι, που είναι ο ηγέτης του κόμματός μας, αλλά πάμε με ανοικτή ατζέντα”, πρόσθεσε.

Ο κ. Στεφάνου είπε πως κατά τη χθεσινή συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε η συζήτηση που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, που αξιολόγησε τα αποτελέσματα των εκλογών και την επόμενη μέρα, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος, που θα γίνει από τις 2 μέχρι τις 4 του Ιούλη.

Για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής επεσήμανε πως σήμερα θα συνεχίσουν τις επαφές με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. “Ανάλογα με τις επαφές και την εξέλιξή τους, θα ληφθεί και η απόφαση, μάλλον την Πέμπτη το πρωί. Θα εξαρτηθεί πώς κινούνται τα πράγματα”, επεσήμανε. Πρόσθεσε πως η απόφαση θα ληφθεί σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Ο κ. Στεφάνου είπε πως ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, θα έχει συνάντηση σήμερα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, και πως επαφές γίνονται και τηλεφωνικώς.

ΚΥΠΕ – Μαρία Κονιώτου
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Νικόλα Παπαδόπουλο για πρόεδρο της Βουλής προτείνει το ΔΗΚΟ: Ζητεί διακομματική συναίνεση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: