Στο νοσοκομείο ο Έρικσεν μετά τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Ο Christian Eriksen (κάτω Γ) της Δανίας λαμβάνει ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια του προκριματικού αγώνα ποδοσφαίρου του Ομίλου Β του Ομίλου Β UEFA 2020 μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας στην Κοπεγχάγη, Δανία, 12 Ιουνίου 2021. EPA, Friedemann Vogel




Στο νοσοκομείο Rigks της Κοπεγχάγης διακομίστηκε ο Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος κατέρρευσε σήμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ιντερ κατέρρευσε με ανακοπή καρδιάς, όπως εκτιμάται, στο 42ο λεπτό του αγώνα και ευτυχώς του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας, με τη χρήση απινιδωτή κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να μεταφερθεί με φορείο στα αποδυτήρια.

Αμέσως μετά διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Δανίας, το οποίο είχε ειδοποιηθεί για να υποδεχθεί το επείγον αυτό περιστατικό. Την ώρα αυτή, σύμφωνα και με την ομοσπονδία της Δανίας, η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί και υποβάλεται σ’ εξετάσεις.

Υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, αλλά οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιντερ, Τζουσέπε Μαρότα, δήλωσε στο Sky Sports πως είναι «συγκρατημένα αισιόδοξος».

Το συγκινητικό μήνυμα του Ρονάλντο στον Έρικσεν

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα μέσω των social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έσπευσε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα του 2ου ομίλου του Euro 2020, ανάμεσα στην Δανία και στην Φινλανδία.

Ο CR7 αναφέρει: «Οι σκέψεις μας και οι προσευχές είναι με τον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένειά του. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ενωμένος ελπίζοντας για καλά νέα.

Υπολογίζω να σε βρω σύντομα στον αγωνιστικο χώρο, Κρις! Μείνε δυνατός» έγραψε ο σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι αντίπαλος με τον Δανό άσο στη Serie A, στο πλαίσιο αναμετρήσεων της «Γηραιάς Κυρίας» με την Ίντερ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

 

Σοκ με Έρικσεν στο ματς Δανία-Φινλανδία: Του έκαναν τεχνητή αναπνοή, βελτιώθηκε η κατάσταση του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: