Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

File photo: Η άτυχη Καρολάιν Κράτους με τον σύζυγο και καθ’ ομολογία δολοφόνο της και το μωρό τους, την μικρή Λυδία. Φωτογραφία via ERT




Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε το πρωίη ψυχολόγος της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, η παρουσία της ψυχολόγου στη ΓΑΔΑ δεν αφορά την υπόθεση της δολοφονίας, αλλά αποκλειστικά το θέμα της άδειας άσκησης επαγγέλματος και για αυτό τον λόγο δεν εξετάζεται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τί κατέθεσε

«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το “Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων” με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 60χρονη γυναίκα, που φέρεται ότι βοηθούσε ψυχολογικά την κοπέλα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 60χρονη,  δεν παρουσίασε στους αστυνομικούς κάποιο πτυχίο, αλλά μια σειρά από πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η γυναίκα παρέμεινε στην ΓΑΔΑ για περίπου δύο ώρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Τρεις συλλήψεις για τον φόνο 37χρονης πέρυσι στη Ζάκυνθο: Χειροπέδες και σε απότακτο αστυνομικό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: