Σταματά η δωρεάν διάθεση self test στα φαρμακεία από 19 Ιουνίου ενημερώνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

File Photo: Μαθητές διδάσκονται να κάνουν self test στην Γερμανία. EPA, SASCHA STEINBACH




Με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει ότι μετά τις 19 Ιουνίου οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία τα αποθέματα που έχουν μείνει αδιάθετα, καθώς τερματίζεται η δωρεάν διάθεση των self tests.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι μέχρι και το  Σάββατο 12/6 /2021 θα διατεθούν 3 Self tests για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, που θα αφορούν στο διάστημα 7/6 μέχρι 30/6 σύμφωνα με απόφαση των συναρμόδιων Υπουργείων.

Επίσης από την Δευτέρα 14/6/2021 έως και το Σάββατο 19/6/2021 θα διατεθούν 3 Self Tests για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό).

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Θ. Παπαθανάσης δήλωσε στην τηλεόραση του OPEN ότι οι φαρμακοποιοί επέκτειναν το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου.

Η συμφωνία που έγινε ήταν ότι θα καλύπτουν την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Πρόκειται, σημείωσε  για μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας, και ξεκαθάρισε πως η συμφωνία που υπήρχε ήταν για δύο μήνες και εκπνέει τις συγκεκριμένες ημέρες.

Με πληροφορίες από OPEN ΤV

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Το σκοτεινό διαδίκτυο πίσω από την κτηνωδία κατά της 26χρονης; Δικάζονται οι 2 Πακιστανοί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: