Συνελήφθη ιερέας στο Αγρίνιο για παιδική πορνογραφία: Καταγγελία από δυο αδελφές

FILE PHOTO: Ιερέας κρατάει αγιασμό. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ένας 49χρονος ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το υλικό της παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε έπειτα από έλεγχο στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του 49χρονου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διατάξει ο εισαγγελέας, μετά τις καταγγελίες εναντίον του ιερέα από δύο αδελφές.

Οι δύο αδερφές πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση και δήλωσαν πως ο 49χρονος ιερέας το 2007 είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με την 27χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Οι Αρχές μετά την καταγγελία των δύο αδελφών, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο λαπτοπ γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια μαζί με την μητέρα τους, φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για λόγους οικονομικούς.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ – του ανταποκριτή  Η. Κάνιστρα
Πάτρα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: