Πρώτη επιλογή των Νορβηγών η Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές: Κρήτη, Ρόδος, Πάργα

File photo: Αποψη της πόλης των Χανίων. H Kρήτη είναι η πρώτη επιλογή των Νορβηγών. Photo: Δήμος Χανίων




Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα αναφορικά με τους προορισμούς που θα επιλέξουν για διακοπές οι Νορβηγοί εφέτος, σύμφωνα με με το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo.

Συγκεκριμένα το 54% των Νορβηγών που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τις φετινές διακοπές.

Στη δεύτερη θέση είναι η Κροατία, σύμφωνα με την έρευνα.

Σχεδόν το 85% των 1.500 Νορβηγών που ερωτήθηκαν απάντησαν ότι θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και να κολυμπήσουν στη θάλασσα, ως κύρια κίνητρα για διακοπές.

  • Στο μεταξύ εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους Νορβηγούς είναι και η Πάργα για το 2021, σύμφωνα πάντα με το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo, καθώς κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα.

Τα αποτελέσματα από την έρευνα είναι τα εξής:

1)Κρήτη,

2)Ρόδος,

3)Πάργα,

4) Κροατία,

5) Zάκυνθος

Στην έρευνα, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θέλουν να κάνουν διακοπές σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα μικρό, οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο και όχι σε μια διεθνή μεγάλη αλυσίδα, επειδή θέλουν να συνεισφέρουν άμεσα στους ντόπιους.

Αν και σχεδόν το 80% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι δεν έχουν κάνει κράτηση για τις διακοπές τους, το 70% είναι ήδη σε διαδικασία κράτησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Με σφραγίδα Κομισιόν: “Εξαιρετικής ποιότητας” για κολύμπι τα νερά της Ελλάδας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: