Ποινική έρευνα από την εισαγγελία για την “ψυχολόγο” της δολοφονημένης Καρολάιν

File photo: The victim’s 32-year-old husband, a pilot, was being flown in to Athens by a police helicopter from the island of Alonissos, where he had attended a memorial service for the slain woman, to give new testimony regarding the case. ANA – MPA/YIANNIS KOLLESSIDES




Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έχει τεθεί η εμφανιζόμενη ως ψυχολόγος που συμβούλευε την 20χρονη Καρολάιν, θύμα της άγριας ληστείας στα Γλυκά Νερά.

  •  Με αφορμή την υπόθεση της γυναίκας που εμφανίστηκε ως ψυχολόγος της 20χρονης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διενεργεί ποινική έρευνα, με αντικείμενο την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διαπιστωθεί αν η εν λόγω γυναίκα, που καταγγέλλεται ότι δημοσιοποίησε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στοιχεία από όσα της είχε αναφέρει η 20χρονη, έχει τελέσει αδικήματα όπως αυτά της απάτης κατ’ εξακολούθηση, καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η υπό έρευνα γυναίκα, που τέθηκε στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας με βάση δικογραφία που απέστειλαν οι αστυνομικές αρχές, καταγγέλλεται από την πρόεδρο των Ελλήνων Ψυχολόγων Βασιλική Μπουκουβάλα, ότι δεν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: