Πέντε λεπτά πριν από τον τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τη γιαγιά του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς EPA/CAROLINE BLUMBERG




Με μία συγκινητική ανάρτηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνωστοποίησε την απώλεια της γιαγιάς του, η οποία έφυγε από τη ζωή πέντε λεπτά προτού ξεκινήσει ο τελικός του Roland Garros.

«Η ζωή δεν είναι μόνο η νίκη ή η ήττα. Πρόκειται για την απόλαυση κάθε στιγμής της ζωής, είτε μόνος είτε με άλλους. Ζώντας μια ουσιαστική ζωή, χωρίς δυστυχία και κατάντια. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις τις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν μπω στο γήπεδο η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη της για τη ζωή», γράφει ο Τσιτσιπάς και συνεχίζει:

«Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία να δίνει και να προσφέρει, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω συναντήσει. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτήν, σε αυτόν τον κόσμο. Επειδή άνθρωποι σαν αυτήν, σε κάνουν ζωντανό. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι»


«Θα ήθελα να πω ότι ανεξάρτητα από την ημέρα, την περίσταση ή την κατάσταση, αυτό είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτήν, και μόνο σε αυτήν. Σε ευχαριστώ που μεγαλώσατε τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατό».

Ακολουθήστε τo HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Μπορούσε ο Στέφανος, αλλά ο Τζόκοβιτς δεν …παιζόταν: «Άγγιξε» το όνειρο ο Τσιτσιπάς!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: