Πελώνη για Πολάκη: Ευτυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα συνέβαινε εν μέσω πανδημίας αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ

File Photo: Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Με ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζει τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, με τις οποίες αμφισβητεί τα εμβόλια κατά του κορωναϊού και αρνείται τον εμβολιασμό.

“Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ.”

Σημειώνεται ότι χθες από το βήμα της βουλής ο κ. Πολάκης, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

“Την επιστημοσύνη μου δεν την παζαρεύω με κανέναν. Πέρυσι τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, έκανα και αντιγριππικό και αντι-πνευμονιοκοκκικό εμβόλιο, για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί την προηγούμενη χρονιά είχα κάνει μια δύσκολα θεραπευθείσα βρογχίτιδα, ως καπνιστής. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, τα κορίτσια έχουν κάνει όλα τα εμβόλια, όμως έκανα τα δοκιμασμένα εμβόλια”, είπε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε: “εδώ δεν θα ξεχάσουμε όλη την ιατρική που ξέρουμε, επειδή εσείς στηρίξατε το αφήγημα της αντιμετώπισης της πανδημίας, στα εμβόλια ενώ σας φωνάζουμε από πέρυσι για κάποια πράγματα και επειδή η εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων, σας κρατάει φανάρι. Γιατί γνωριζόμαστε με όλους τους κυρίους συναδέλφους”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε την παρέμβασή του λέγοντας:

“Ρωτάω ιατρικά και να μου απαντήσουν ιατρικά και επιστημονικά πριν με καταδικάσει, όπως ζητάει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, ο κ. Τσίπρας. Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι είναι το πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια, το οποίο δίνεται μαζικά στον πληθυσμό, 8-9 μήνες μετά που εμφανίστηκε το πρόβλημα; Πότε ήταν το επόμενο συντομότερο εμβόλιο που δόθηκε; Είναι 3,5 ή 5 χρόνια το επόμενο; Γιατί έγινε αυτό; Υπήρξε ποτέ άλλοτε εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποίο να το κάνεις και να μην ξέρεις πόσο καιρό κρατάει η ανοσία; Το αντιγριππικό ξέρουμε ότι είναι για ένα χρόνο. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Του κορονοϊού, πείτε μου, για πόσο είναι;”.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Τι «έδειξε» η Ελλάδα στην πρόεδρο της Κομισιόν κατά την εκδήλωση στην Αρχαία Αγορά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: