Ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων: Μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

File Photo Διαδηλωτές συμμετέχουν στην πορεία διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ μέσω ΚΥΠΕ




Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία διοργανώθηκαν από τα συνδικάτα ως αντίδραση στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση.

Χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις και τις πορείες που ακολούθησαν, οι οποίες ολοκληρώθηκαν χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Ιδιαίτερα ογκώδης ήταν η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια, ενώ μικρότερη ήταν η συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Τα παρών στα δύο συλλαλητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, δεν κινούνται σήμερα μετρό, προαστιακός, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τρόλεϊ, τραμ, ενώ η κυκλοφορία των λεωφορείων διεξάγεται προς το παρόν κανονικά μέχρι τις 9 το βράδυ, οπότε ξεκινάει η στάση εργασίας των υπαλλήλων του ΟΑΣΑ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας: Μαζική απεργιακή συγκέντρωση Συνδικάτων και Ομοσπονδιών [video, photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: