Ο Ράμος χώρισε με τη Ρεάλ αλλά όχι με το ποδόσφαιρο: Οδεύει προς Παρί

O Σέρχιο Ράμος κατα τη διάρκεια απονομής του UEFA Champions League το 2017. EPA/ANDY RAIN




Ετοιμάζει τις αποσκευές του για το Παρίσι ο Σέρχιο Ράμος, μετά το «διαζύγιο» του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας. Όπως ανακοίνωσαν οι Μαδριλένοι, ο εμβληματικός αρχηγός των «μερένχες» θα αποχωρήσει από το σύλλογο στις 30 Ιουνίου, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, το οποίο δεν θα ανανεωθεί παρά τις διαπραγματεύσεις που διήρκησαν για περισσότερο από τρεις μήνες.

Σύμφωνα με το ισπανικό «Cope» η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει κλείσει τον Ισπανό σταρ, κάνοντας μια ακόμη σημαντική κίνηση, μετά την ανακοίνωση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ και τη συμφωνία με τον Τζίτζι Ντοναρούμα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Ράμος έχει ενημερώσει αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 35χρονος άσος αποκτήθηκε το 2005 από τη Σεβίλλη αντί 27 εκατ. ευρώ (ποσό ρεκόρ μέχρι τώρα για Ισπανό αμυντικό) και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την κατάκτηση 4 Champions League και 5 πρωταθλημάτων της LaLiga. Συνολικά είχε 671 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 101 γκολ. Από το 2015, μετά την αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ρεάλ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Περηφάνεια Γιάννη για Θανάση Αντετοκούνμπο: Πλήρωσε το μισό εισιτήριο σε 1.000 οπαδούς των Μπακς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: