Ο Μουρίνιο καλεί τον Ρονάλντο να εγκαταλείψει την Ιταλία: Να φύγει, να με αφήσει μόνο

Ο προπονητής Jose Mourinho. EPA, NEIL HALL




Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν «μασά τα λόγια του». Και πως όταν θέλει να πει κάτι, θα το κάνει χωρίς δισταγμό.

Όπως έπραξε και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο κάλεσε να φύγει από την Γιουβέντους!

«Θα έπρεπε να φύγει από την Ιταλία τώρα και να με αφήσει μόνο», σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ ο νέος προπονητής της Ρόμα και συνέχισε σε πιο σοβαρό ύφος, μιλώντας στο «TalkSPORT»:

«Όλοι λένε, και είμαι ο πρώτος που το λέει, ότι δεν είναι πλέον 25 ετών, είναι 36. Δεν θα πετύχει πλέον 50 γκολ, αλλά πόσα θα σκοράρει; Κια η απάντηση είναι, 35! Είναι απίστευτο, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είναι ήδη ένας θρύλος, ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα θυμόμαστε για πάντα στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά έχει ακόμη κίνητρα.

Θέλει να κατακτήσει ξανά την «Χρυσή Μπάλα», το «Χρυσό Παπούτσι», θέλει να καταρρίψει το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε επίπεδο εθνικών ομάδων, του Ιρανού, Αλί Νταεϊ (σ.σ. 109, και ο CR7 έχει 104). Οχι μόνο θέλει να παίξει στο Euro 2020, αλλά και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ψυχικά είναι πολύ δυνατός και οι κριτικές δεν τον ενοχλούν, αντίθετα τον παρακινούν ακόμη περισσότερο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

 

Στον αγώνα Ουαλία – Ελβετία η πρώτη ισοπαλία στα τελικά του Euro 2020: Έληξε 1-1

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: