Ο Λοβέρδος ξεκίνησε την εκστρατεία για την ηγεσία ΚΙΝΑΛ: “Για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα” [video]

File photo: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Την έναρξη της εκστρατείας του για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ δημοσιοποίησε και επισήμως ο Ανδρέας Λοβέρδος σήμερα το απόγευμα μέσω 15λεπτου βίντεο.

Στο βίντεο στο οποίο ακούγεται ως υπόκρουση και το «Κάρμινα Μπουράνα»- με το οποίο παρουσιάζει τις θέσεις του, ο κ. Λοβέρδος αναφέρει ότι «το ΠΑΣΟΚ πρέπει εδώ και τώρα να μετασχηματιστεί, για να καταστεί κίνημα αλλαγής, μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση και αύριο μεταρρυθμιστική δύναμη εξουσίας».

Από τις αναφορές του πρώην υπουργού δεν έλειψαν οι έμμεσες αιχμές κατά της ηγεσίας του Κινήματος, μιλώντας για «θέσεις πολιτικά κενές», αλλά και για «αυτονομία που αποτελεί μεν αυτονόητη επιλογή, αλλά δεν εμπεριέχει ενεργητική στάση πολιτικής».

  • Έκανε δε λόγο και για «αντιπολιτευτικές τακτικές που θυμίζουν πολιτικούς και πολιτικές του 20ού αιώνα».

Παράλληλα, χάραξε διαχωριστικές γραμμές τόσο από τη Ν.Δ., την οποία χαρακτήρισε «κόμμα των ελίτ» και «ιδεολογικό αντίπαλο», όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ως «υπαρξιακό αντίπαλο», αλλά και ως κόμμα που αντιλαμβάνεται, όπως είπε, «τις θεσμικές εγγυήσεις της Δημοκρατίας ως αρμούς εξουσίας, τους οποίους μπορούν οι κυβερνήσεις να υφαρπάζουν».

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ατάκες, σκληρή αντιπαράθεση, ολίγη από εργασιακό και στο βάθος εκλογική στρατηγική

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: