Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ αντιμέτωποι στα ημιτελικά του Roland Garros

File Photo: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια αγώνα στο Roland Garros στο Παρίσι. EPA, YOAN VALAT




Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ θα αναμετρηθούν στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Roland Garros την ερχόμενη Παρασκευή, μετά τις νίκες που πέτυχαν χθες επί των αντιπάλων τους.

Ο Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ νίκησε τον Αργεντινό Diego Schwartzman με 3 – 1 σετ ( 6-3, 4-6, 6-4, 6-0), ενώ το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Σέρβος Νόβακ Τζοκοβιτς, επικράτησε του Ιταλού Matteo Berrettini με 3 – 1 σετ (6-3, 6-2, 6-7(5), 7-5).

Στον άλλο ημιτελικό, ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, νούμερο 6 στον κόσμο.

Αγωνίζεται σήμερα η Μαρία Σάκκαρη

Στα ημιτελικά του Roland Garros, για πρώτη φορά στην καριέρα της, αγωνίζεται σήμερα η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τη νίκη με 2 – 0 σετ (6 – 4, 6 – 4) που πέτυχε χθες επί της κατόχου του περσινού τίτλου Ίγκα Σφιόντεκ από την Πολωνία.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει το απόγευμα την 25χρονη Τσέχα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, νούμερο 33 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο αγώνας θα αρχίσει περίπου στις 18:00 στο Philippe Chatrier και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, αλλά και διαδικτυακά από το ERTFLIX.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Το …”συρτάκι” του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός: Γονάτισε ο Ντανιλ Μεντμέντεφ στη δύναμη του Έλληνα τενίστα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: