Μουδιασμένος ο πολιτικός κόσμος για το περιστατικό στη Μονή Πετράκη: Για ειδεχθή επίθεση μίλησε ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο, στην 29η Τακτική Γενική Συνέλευση του συνδέσμου, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, Αθήνα 23 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στον οποίο εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του για την ειδεχθή επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη.

Ο Πρωθυπουργός τον διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα παράσχει κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια για την ταχεία ανάρρωση των θυμάτων της επίθεσης.


Τον αποτροπιασμό της εξέφρασε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το πρωτοφανές περιστατικό στη Μονή Πετράκη.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Μακαριώτατο, ο οποίος με ενημέρωσε για την επίθεση που δέχθηκαν μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη. Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και εύχομαι ταχεία ανάρρωση των θυμάτων».

Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν θα παραστεί στην επετειακή εκδήλωση «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ευχές Ν.Δένδια για ταχεία ανάρρωση στους 7 μητροπολίτες

Θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση, από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στους μητροπολίτες Γλυφάδας κ. Αντώνιο, Κηφισιάς κ. Κύριλλο, Κασσανδρείας κ. Νικόδημο, ‘Αρτης κ. Καλλίνικο, Δρυϊνουπόλεως κ. Ανδρέα, Ζακύνθου κ. Διονύσιο & Γουμενίσσης κ. Δημήτριο.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Σοκ στη Μονή Πετράκη: Ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον επτά Μητροπολιτών και αστυνομικού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: