Με εγκληματικές οργανώσεις συνδέουν τον Τατάρ δημοσιεύματα: Οι φωτογραφίες και οι δικαιολογίες

File Photo: Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




Το γραφείο του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί στενά την επιχείρηση προπαγάνδας, σε βάρος του.

Χρησιμοποιούν μάλιστα και τη φτηνή δικαιολογία, ότι η προπαγάνδα, οφείλεται στην πρότασή του για λύση δύο κρατών στο Κυπριακό.

Όπως μεταδίδεται, κύριος στόχος αυτών των επιχειρήσεων, οι οποίες καθοδηγούνται έξωθεν και πραγματοποιούνται μέσω τοπικών «υπεργολάβων», είναι να δυσφημιστεί και να εξουδετερωθεί ο Τατάρ και να δημιουργηθεί μια κρίση εμπιστοσύνης και χάους σε αυτό το κρίσιμο στάδιο για το Κυπριακό.

Αναφέρεται ακόμα ότι ο Τατάρ προσπαθεί να συνδεθεί με τον Τάνερ Άι, έναν από τους διευθυντές της οργάνωσης “Γερμανοί Οθωμανοί”, που φέρεται να είναι εγκληματική οργάνωση στη Γερμανία, ενώ δημοσιεύθηκαν και μερικές φωτογραφίες.

Όπως εξηγεί η ανακοίνωση, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο λόμπι ξενοδοχείου στην Άγκυρα τον Δεκέμβριο του 2019, όπου ο Τάνερ Άι συστήθηκε στον Τατάρ ως επίτιμος εκπρόσωπος των κατεχομένων στο Ντίσελντορφ από το 2010 και είχαν σύντομη συνομιλία, και έβγαλαν φωτογραφία με τον Άι και τον γιο του μετά από πρωτοβουλία των ιδίων και όχι του Τατάρ.
Αναφέρεται ακόμα ότι Τατάρ δεν τον γνώριζε, ούτε είχε συνομιλίες μαζί του.

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει τη διαρροή αυτών των φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ισχυρισμό ότι ο Τατάρ έχει διασυνδέσεις με εγκληματικές οργανώσεις, ως μια πολύ άσχημη συκοφαντία και μαύρη προπαγάνδα, αλλά και μια μάταιη προσπάθεια.

ΚΥΠΕ, Οντούλ Ασίκ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην Αλβανία: Ο Ράμα «τρώει» τον Μέτα, τον κατηγορεί για παρεμβάσεις στις εκλογές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: