Μαραθώνια κατάθεση του συζύγου της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ: Θέμα ωρών η εξιχνίαση

File photo: Η άτυχη Καρολάιν Κράτους με τον σύζυγο και καθ’ ομολογία δολοφόνο της και το μωρό τους, την μικρή Λυδία. Φωτογραφία via ERT




Συνεχίζεται έως αυτήν την ώρα η κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής του 32χρονου συζύγου της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου, δίπλα στο μωρό της, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος σύζυγός της, που αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της ανθρωποκτονίας, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11-ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει εκ νέου και καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, είναι τα εξής:

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, φαίνεται να έκανε κάποια λειτουργία πριν καλέσει με την μύτη του όπως δήλωσε ο ίδιος στην αστυνομία.

Τέλος σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Με τα νεότερα στοχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, πιστεύει ακράδαντα ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και ειδικότερα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ- Mega – ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Τα νέα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, λέει η ΕΛ.ΑΣ – Γιατί μετέφερε τον σύζυγο της Καρολάιν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: