Κινηματογραφική καταδίωξη 26χρονης drug dealer: Μετέφερε δεκατέσσερα κιλά ηρωίνης [photo]

Photo Τα “ευρήματα” της Δίωξης μία φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ astynomia.gr




Στη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, απόκρυψης, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, προχώρησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Η νεαρή «πιλότος», χωρίς δίπλωμα οδήγησης κατάφερε να σηκώσει στο πόδι την πόλη, εμβολίζοντας με ένα «πειραγμένο» suzuki Swift, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά (!) τεσσερις φορές τα περιπολικά, κινούμενη δυο φορές στο αντίθετο ρεύμα και μια όπισθεν πετώντας κατά τη διαρκεια του κυνηγητού, τα πακέτα με τα 12 κιλά ηρωίνης στα σκουπίδια ενώ λίγο πριν συλληφθεί, όρμησε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών του Γραφείου Γενικών Υποθέσεων και της Αμεσης Δράσης και σαν… λυσσασμένη γάτα, επιχείρησε να τους δείρει

Photo astynomia.gr

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (15-06-2021), αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων εντόπισαν την 26χρονη να κινείται με το όχημά της στην περιοχή της Μοναστηρίου και σε σήματα στάσης που της έγιναν από το υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δε συμμορφώθηκε εμβολίζοντας αυτό με σκοπό τη διαφυγή της.

Στις 10:58 η 25χρονη, μετέβη σε μεταφορική εταιρεία στην οδο Εννέα Εκτελεσθέντων Καλοχωριτών και παρέλαβε ένα κιβώτιο. Στις 11:30 στη συμβολή των οδών Μοναστηριου και Βάρναλη, περιπολικό της Άμεσης Δράσης της κάνει σήμα να σταματήσει. Εκείνη, όχι μόνο δεν ανεβάζει χειρόφρενο, αλλά πατάει γκάζι εμβολίζοντας το περιπολικό αρχικά στο πίσω μέρος και στη συνέχεια με ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς, το εμβολίζει ξανα στην μπροστινή δεξιά πλευρά.

Photo astynomia.gr

Ακολούθησε καταδίωξη έως την περιοχή των ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπου η δράστιδα, αφού ακινητοποίησε το όχημά της, προσπάθησε να διαφύγει πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη. Σημειώνεται ότι κατά την καταδίωξη απέρριψε από το παράθυρο του οχήματός της ένα (1) τσαντάκι ώμου και (1) υφασμάτινη μαξιλαροθήκη που περιείχαν είκοσι πέντε (25) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (14.750) γραμμαρίων, τα οποία είχε παραλάβει νωρίτερα με τη μορφή δέματος από μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία της στην περιοχή των Αμπελοκήπων αλλά και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         (2) μικροδέματα κοκαΐνης,

·         (4) κινητά τηλέφωνα και

·         το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ ως σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από astynomia.gr

 

Θεσσαλονίκη: «Ορφανές» ποσότητες κάνναβης εντοπίστηκαν στο Σέιχ Σου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: