Ιωάννου: Μίλησα με τον Πρόεδρο και έχω εκφράσει την πρόθεση μου να αποχωρήσω από το υπουργείο Υγείας

Ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Κωνσταντίνος Ιωάννου στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων ΓεΣΥ. ΚΥΠΕ, Αντρέας Αντρέου




Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Υπουργείο Υγείας, μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο ίδιος ο υπουργός, κληθείς να αναφερθεί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Κυβέρνηση στο πλαίσιο του επικείμενου ανασχηματισμού της Κυβέρνησης.

«Έχω μιλήσει ήδη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχω εκφράσει την πρόθεση μου να αποχωρήσω», είπε ο κ. Ιωάννου, κληθείς στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας του ΓεΣΥ.

«Έχουμε κάνει ήδη μια πρώτη συζήτηση και περιμένουμε ποιος θα αναλάβει το Υπουργείο για να προχωρήσουμε τα περαιτέρω», σημείωσε.

Ερωτηθείς αν γνωρίζει τον αντικαταστάτη του, ο κ. Ιωάννου είπε ότι δεν γνωρίζει και πρόσθεσε πως «αυτό είναι απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Με πληροφορίες από KYΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος 

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Δεκτή η παραίτηση Γιολίτη από Αναστασιάδη: Χρέη υπουργού Δικαιοσύνης ασκεί ο ΥΠΑΜ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: