Η σημαιοφόρος Καρολάιν μέσα από τα μάτια του πατέρα της, ενός ανθρώπου που λάτρεψε το Αιγαίο

Φωτογραφία της Caroline Crouch από το Instagram




Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράους έσπασαν τη σιωπή της οδύνης τους, δηλώνοντας ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε η μνήμη της Κάρολάν να μείνει για πάντα ζωντανή στην καρδιά της μικρή της κόρης.

Ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ δήλωσε χθες στη Daily Mail: «Και εγώ και η Σούζαν θα αφιερώσουμε την υπόλοιπη ζωή μας για να διασφαλίσουμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε καθώς και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα».

Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν μιλάνε με θαυμασμό για το πόσο περήφανους τους έκανε η όμορφη κόρη τους, η οποία «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή αυτού που προμηνυόταν να είναι μία θαυμάσια ζωή».

O τραγικός πατέρας αν και δηλώνει όπως και η σύζυγός του ότι δεν αντέχουν να μιλούν για όσα συνέβησαν στις 11 Μαϊου, αναφέρονται στα σχολικά χρόνια της Καρολαιν, τότε που νικούσε στο τρέξιμο όλα τα συνομήλικά της αγόρια αλλά ήταν και χαρισματική στις επιδόσεις.

Γεννημένος στο Λιβερπουλ, ο 78χρονος Ντέϊβιντ, λέει στην βρετανική εφημερίδα: «Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003».

Ο πατέρας της. που πάντα ονειρευόταν και κατάφερε να χτίσει ένα σπίτι με θέα στο Αιγαίο, θυμάται πόσο καλή μαθήτρια ήταν η Καρολάιν: «Επιλεγόταν σταθερά για σημαιοφόρος και κρατούσε την εθνική (ελληνική) σημαία στις παρελάσεις, μία τιμή που επιφυλάσσεται στους μαθητές που διαπρέπουν στα μαθήματά τους», λέει εξηγώντας στους Βρετανούς πολίτες τη σχετική διαδικασία.

«Ήταν καλή προσκοπίνα, συμμετείχε σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ, και έμπαινε στη θάλασσα σαν έμπειρος ναυτικός», προσθέτει ενώ συμπληρώνει ότι η πολυτάλαντη κοπέλα είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

«Και εγώ και η Σούζαν είμασταν περήφανοι όταν κέρδισε μία θέση στο Πανεπιστήμιο Πειραιά για να σπουδάσει στατιστική παρότι στενοχωρηθήκαμε που έφυγε από το σπίτι», λέει ο Ντέϊβιντ.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της ταξίδευε πολύ με τους φίλους τους από το σχολείο, τηλεφωνώντας κάθε ημέρα για να πει στη μητέρα της ότι ειναι καλά. Χρησιμοποιώντας την άνεση στις γλώσσες, μπορούσε να οργανώνει ταξίδια για το σχολείο της. εκτός από ελληνικά, μιλούσε τέλεια, χωρίς ξενική προφορά, Αγγλικά καθώς και Γαλλικά και Ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της.

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Παραιτήθηκε ένας από τους δύο συνηγόρους του πιλότου: Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: