Η ώρα Αγγλίας και Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό: Τρία παιχνίδια με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα

File Photo: Στιγμιότυπο από προπόνηση Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα με τρεις αγώνες, μετά το χτεσινό σοκ με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία.

Δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, η Αγγλία και η Ολλανδία, δίνουν τα πρώτα παιχνίδια τους στη διοργάνωση.

Στο Wembley η Αγγλία θα υποδεχτεί την Κροατία, η οποία ήταν φιναλίστ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Οι 2 ομάδες συμμετέχουν στον 4ο όμιλο, μαζί με την Σκωτία και την Τσεχία.

Τα άλλα 2 σημερινά παιχνίδια είναι για τον 3ο όμιλο. Στο Βουκουρέστι η Αυστρία θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Μακεδονία, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στο Άμστερνταμ το φαβορί του ομίλου, η Ολλανδία, θα φιλοξενήσει την Ουκρανία.

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 16:00 Αγγλία-Κροατία
  • 19:00 Αυστρία-Βόρεια Μακεδονία
  • 22:00 Ολλανδία-Ουκρανία

Ο νικητής των κόρνερ, οι ασίστ, τα τάκλιν, τα οφσάιντ

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Για καθένα από τα σημερινά παιχνίδια Αγγλία-Κροατία, Αυστρία-Βόρεια Μακεδονία και Ολλανδία-Ουκρανία, προσφέρονται περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι για το πρώτο γεγονός στον αγώνα, τον νικητή των κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει το πρώτο γκολ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον καταλογισμό ή όχι πέναλτι στον αγώνα, τα συνολικά οφσάιντ, τις συνολικές ασίστ, τα συνολικά τάκλιν, τους πόντους αξιολόγησης παικτών.

Οι προωθητικές ενέργειες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται για όλους τους αγώνες της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος οι προωθητικές ενέργειες «Boost Νίκης», «Σκορ 3», «Επιστροφή Στοιχήματος» και σε επιλεγμένους αγώνες το «2-0 & Έληξε». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις προωθητικές ενέργειες και για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Το «2-0 & Έληξε» προσφέρεται σήμερα για το παιχνίδι Ολλανδία-Ουκρανία και αύριο για τον αγώνα Ισπανία-Σουηδία.

Power Combo με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τα Power Combo, τα συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Τρία από τα σημερινά Power Combo είναι τα εξής:

  • Αγγλία-Κροατία: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο & η Αγγλία over 5,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Αυστρία-Βόρεια Μακεδονία: Η Αυστρία να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά & over 4,5 κόρνερ 1ου ημιχρόνου & η Αυστρία να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα.
  • Ολλανδία-Ουκρανία: Ο Ντεπάι να σκοράρει & over 8,5 κόρνερ στον αγώνα & 2-3 γκολ στον αγώνα.

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: