Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς

File photo: Η άτυχη Καρολάιν Κράτους με τον σύζυγο και καθ’ ομολογία δολοφόνο της και το μωρό τους, την μικρή Λυδία. Φωτογραφία via ERT




Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά μετέβη το πρωί σήμερα Πέμπτη στα δικαστήρια της Ευελπίδων ώστε να καταθέσει αίτημα στην εισαγγελία Ανηλίκων για την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής κόρης της Λυδίας.

Η εισαγγελία Ανηλίκων συνεδριάζει σήμερα ώστε να αποφανθεί το μέλλον του παιδιού.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης σε δήλωση του τόνισε πως πληροφορήθηκε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο.

  • «Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Μεταξύ άλλων η οικογένεια του προφυλακισμένου προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος του παιδιού ανάμεσα στις δύο πλευρές, το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και το άλλο μισό στην Αλόννησο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρμάνης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στη σχέση του καθ’ομολογία δολοφόνου με την μητέρα του λέγοντας:

«Πληροφορηθήκαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μπάμπη και όταν πήρε το μωρό αγκαλιά την ημέρα του φόνου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Φυλακές Κορυδαλλού: Σε «διπλανό» κελί με Φουρθιώτη, Κουτσολιούτσο ο συζυγοκτόνος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: