Euro 2020: Η Αγγλία ελπίζει να σπάσει την κατάρα των μεγάλων διοργανώσεων

Ο παίκτης της Αγγλίας Τρεντ Αλεξάντερ Αρνολντ. EPA/Peter Powell /




Το EURO 2020 πλησιάζει και όπως είναι φυσικό η αγωνία χτυπάει… κόκκινο. Η Αγγλία για μια ακόμη διοργάνωση –πριν ξεκινήσει- έχει υψηλές βλέψεις και άπαντες ευελπιστούν ότι θα σπάσει η… «κατάρα».

Ο Χάρι Κέιν είναι ο μεγάλος ηγέτης των «τριών λιονταριών» και θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο. “Η μητέρα μου, ελπίζω να μην την πειράξει που θα αποκαλύψω την ηλικία της, γεννήθηκε το 1966. Ο πατέρας μου το 1964, ήταν 2 ετών όταν η Αγγλία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πολύ παλιά αυτό και εμείς πρέπει να το αλλάξουμε. Νομίζω πως αν τελειώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής χωρίς να κερδίσω σημαντικό τρόπαιο με την Αγγλία, θα το θεωρήσω αποτυχία. Αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα προοδεύουμε, έχουμε περιθώριο να βελτιωθούμε, αλλά αυτός είναι ο στόχος και νομίζω μπορούμε να τα καταφέρουμε”, δήλωσε αρχικά ο επιθετικός της Τότεναμ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα φαβορί του φετινού τουρνουά και εν δυνάμει αντιπάλους της Αγγλίας για το τρόπαιο: “Υπάρχουν αρκετές προσδοκίες, αλλά υπάρχει και μεγάλη πίστη. Γνωρίζω αυτούς τους παίκτες και αισθάνομαι ότι είμαστε έτοιμοι για όλα. Υπάρχουν ορισμένες σπουδαίες ομάδες, όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και για να το κατακτήσουμε, πρέπει να νικήσουμε ορισμένες απ’ αυτές. Αυτή είναι η πρόκληση. Σίγουρα, όμως, καμία απ’ αυτές τις ομάδες θα θέλει να μας αντιμετωπίσει. Αρκετοί από τους καλύτερους παίκτες τους αγωνίζονται εναντίον μας κάθε εβδομάδα. Γνωρίζουν ότι είμαστε σκληρός αντίπαλος για όλους τους”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Υπομονή, σε μία εβδομάδα αρχίζει το Euro 2020: Πέντε παίκτες που πρέπει να προσέξετε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: