Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 6 χρόνια ο Αντσελότι: Υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Carlo Ancelotti πανηγυρίζει την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. EPA, Javier Lizon




Με μία φωτογραφία του, την ώρα που σηκώνει το 10ο Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Λισσαβόνας το 2014, η «βασίλισσα» ανακοίνωσε κι επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (01/06) την επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της έπειτα από 6 χρόνια.

Ο Ιταλός τεχνικός αποδεσμεύτηκε απ’ την Έβερτον και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «μερένχες», αποτελώντας το διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην επίσημη ανακοίνωσή τους οι Μαδριλένοι στέκονται στα συνολικά 4 τρόπαια που κέρδισε με τη Ρεάλ, καθώς εκτός απ’ το Champions League επί των ημερών του η «βασίλισσα» κατέκτησε το 19ο Κύπελλο Ισπανίας (Copa del Rey), το ευρωπαϊκό Super Cup του 2014 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων του 2014.

Ο Αντσελότι είναι ο προπονητής που έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες στους πρώτους 100 αγώνες του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης (78).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

 

Η μεγάλη επιστροφή: Το ράλι Ακρόπολις έπειτα από 8 χρόνια επανέρχεται από τις 9 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: