Επιστολή Μητσοτάκη και 15 ηγετών ΕΕ: Υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα και ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο, στην 29η Τακτική Γενική Συνέλευση του συνδέσμου, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, Αθήνα 23 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




«Το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωσή μας.

Γι ‘αυτό, σήμερα και κάθε μέρα, υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα και την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ, έτσι ώστε οι μελλοντικές μας γενιές να μπορούν να μεγαλώσουν σε μια Ευρώπη ισότητας και σεβασμού», αναφέρει σε ανάρτησή του (στα αγγλικά) στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνει και το κείμενο σχετικής επιστολής την οποία συνυπέγραψε με άλλους 15 ευρωπαίους ηγέτες με παραλήπτες την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λαιεν, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Σασόλι.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στα αγγλικά: “Hate, intolerance and discrimination have no place in our Union. That’s why, today and every day, we stand for diversity and LGBTI equality so that our future generations can grow up in a Europe of equality and respect”.

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

 

Κοινό αίτημα Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα να βγούν οι «κουκούλες» στο ειδικό δικαστήριο για Κελέση και Σαράφη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: