Ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ

File Photo: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, κατά την διάρκεια παλαιότερης προπόνησης της εθνικής ομάδας μπάσκετ, στο Ολυμπιακό Στάδιο . Ο Κ. Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε σήμερα στην προετοιμασία της εθνικής ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ, μέσω ΚΥΠΕ




Mε ένα νέο πρόσωπο διεξήχθη η προπόνηση της εθνικής ομάδας μπάσκετ σήμερα, καθώς στην προετοιμασία ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά του Καναδά ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2020 με τους Λος Άντζελες Λέικερς ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, αφού η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι οφ και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο.

Πλέον, ο Αμερικανός Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας έχει έναν ακόμη σέντερ, τον μικρότερο αδελφό από τους τρεις ΝΒΑερ “Antetokounbros”, δίπλα στους Γιώργο Παπαγιάννη και Βασίλη Καββαδά.

Οι υπόλοιποι διεθνείς που συμμετέχουν στην προετοιμασία επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το πρώτο ρεπό τους. Η προετοιμασία συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ εν αναμονή της προσθήκης και των παικτών που έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε σήμερα (7/6) και τα υπόλοιπα μέλη του τιμ της εθνικής ανδρών. Το προπονητικό επιτελείο απαρτίζεται από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου, Θανάση Σκουρτόπουλο, Νίκο Παππά, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Μάμαλη.

Γυμναστές είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη και ο Νίκος Παπαβασιλείου. Γιατρός της ομάδας είναι ο Χάρης Βουλγαρόπουλος και φυσικοθεραπευτές οι Βαγγέλης Σβίγγος και Θανάσης Ζαμπάρας.

Μάνατζερ της ομάδας είναι ο Κώστας Κώτσης, φροντιστής ο Ανδρέας Φραντζέσκος και εκπρόσωπος Τύπου ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Χρυσό μετάλλιο για την Κύπρο την τελευταία μέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καράτε Νέων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: