«Εγώ τη σκότωσα»: Πρώτο θέμα σε βρετανικά μέσα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά




Εκτεταμένες είναι οι αναφορές του βρετανικού Τύπου στο έγκλημα των Γλυκών Νερών.

H Daily Mail ήδη από το απόγευμα της Πέμπτης φιλοξενεί ως πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική της έκδοση την ανάκριση και μετά την ομολογία του 32χρονου, ενώ και η έντυπη έκδοσή της φιλοξενεί την τραγωδία των Γλυκών Νερών.

Και η SUN φιλοξενεί το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σήμερα ως δεύτερο θέμα με τίτλο: «Ο Ελληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς, όταν εκείνη «απείλησε ότι θα πάρει το μωρό και θα φύγει».

«Ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του ύστερα από πάνω από οκτώ ώρες ανάκρισης. Τα στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον σύζυγο και που είχε η αστυνομία στη διάθεση της ήταν τέτοια που ο πιλότος δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι διέπραξε το έγκλημα» γράφει η Sun, η οποία μάλιστα έπαιξε σαν «έκτακτη είδηση» τη μεταφορά του πιλότου από την Αλλόνησο στη ΓΑΔΑ, λόγω των νέων στοιχείων που προέκυψε από την υπόθεση.

Στο άρθρο του για την υπόθεση Guardian στέκεται στην εσπευσμένη μεταφορά του 33χρονου με ελικόπτερο στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. ενώ παρουσιάζει όλους τους ισχυρισμούς του που είχε αρχικά κάνει για τους τρεις ληστές που εισέβαλαν τάχα στο σπίτι του: «Είχε ισχυριστεί ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυκά Νερά, ένα βορειοανατολικό προάστιο της Αθήνας, στις 11 Μαΐου. Η Καρολάιν Κράουτς, 20 ετών, βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στη σοφίτα σε ένα κρεβάτι δίπλα στην 11 μηνών κόρη της. Το βρέφος δεν τραυματίστηκε.

Οι ελληνικές αρχές είχαν εκδώσει ανταμοιβή 300.000 ευρώ για πληροφορίες σχετικά με το έγκλημα. Την Πέμπτη, οι αρχές δήλωσαν ότι ήρθαν στο φως νέα στοιχεία» αναφέρει μεταξύ άλλων η βρετανική εφημερίδα.

Την υπόθεση περιγράφει στο πρωτοσέλιδό της και η Mirror η οποία αναφέρει στον τίτλο: «Ο σύζυγος 20χρονης βρετανίδας μητέρας που δολοφονήθηκε πλάι στην 11 μηνών κόρη της, ομολογεί το έγκλημα.»

Χθες το απόγευμα, προτού ομολογήσει ο δράστης, η βρετανική εφημερίδα αναφέρθηκε σε άρθρο της πως η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στο νησί της Αλοννήσου όπου βρισκόταν ο 33χρονος για το μνημόσυνο της συζύγου του.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγείται σήμερα ο 32χρονος πιλότος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: