Αναστασιάδης για ανασχηματισμό: Στόχος να υπηρετήσει το πρόγραμμα διακυβέρνησης και το Σχέδιο Ανάκαμψης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Τζέιν Χολ Λουτ, στο Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος, ΚΥΠΕ




Ο στόχος είναι να υπηρετήσουμε το Πρόγραμμα διακυβέρνησης και τις εξαγγελίες που σχετίζονται με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, είπε το βράδυ της Τρίτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου του ήρωα της ΕΟΚΑ ΄55-’59 Σταύρου Στυλιανίδη, στο χωριό Επισκοπειό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κληθείς να αναφερθεί στον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης στον οποία προέβη, είπε ότι «ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής είναι η Κυβέρνηση».

«Στόχος είναι να υπηρετήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο και το Πρόγραμμα του Προέδρου και τις νέες εξαγγελίες με βάση το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας», ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Κληθείς να αναφερθεί στην απόφαση του τέως Προέδρου της Βουλής Αδάμου Αδάμου να μην αποδεχθεί τελικά υπουργοποίηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε «με λυπεί ειλικρινά, διότι αντί να κοιτάζουμε το καλό του τόπου, κάποιοι με τις παρεμβάσεις τους φρόντισαν ώστε να παρεμποδίσουν έναν ικανότατο πολίτη από το να υπηρετήσει την πατρίδα του».

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Θέλησα να μείνω πιστός στις αρχές μου, λέει ο Αδάμου: Γιατί αρνήθηκε το υπουργείο Υγείας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: