Αυτοκτονία με μια σφαίρα στην καρδιά και μια στο κεφάλι βλέπει o ιατροδικαστής για τον «Κρητικό» Σταύρο Δογιάκη

File Photo: Ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης, που βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή Αττική, Photo via facebook.com/stavros.dogiakis




Θρίλερ με τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη, εκ των ιδιοκτητών της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός», που βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Το δεύτερο σημείωμα που βρέθηκε στο ασημί Smart του Δογιάκη, η ιατροδικαστική έκθεση που μιλάει για αυτοκτονία και οι μαρτυρίες των συγγενών και φίλων για το ψυχολογικό προφίλ του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», αποτελούν τα νέα δεδομένα στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Μέσα στο αυτοκίνητο που στάθμευσε στη θέση Αϊ Γιάννης για να χαθεί στη συνέχεια στο δάσος και να γράψει με δυο σφαίρες το φινάλε της ζωής του, ο Σταύρος Δογιάκης, άφησε ένα δεύτερο σημείωμα όπου ζητά συγγνώμη απο τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε.

Ο 53χρονος είχε πουλήσει το μερίδιό του στην ταβέρνα «Κρητικός» στον αδελφό του και ετοίμαζε νέα επιχείρηση.

Το σημείωμα, ήρθε να προστεθεί σε εκείνο που άφησε μέσα στο σπίτι, όπου αναφέρει οτι τα αφήνει όλα στον αδερφό του, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα κουτί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ουσιαστικά, κάνει λόγο για αυτοκτονία.

Με αυτά τα δεδομένα αλλά και τις μαρτυρίες συγγενών και φίλων, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ήταν αυτό που επηρέασε καθοριστικά τη ζωή του Σταύρου Δογιάκη και τον έκανε να πάρει την απόφαση να τερματίσει με τον τραγικό αυτό τρόπο τη ζωή του.

Πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκάλυψαν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να την τερματίσει.

Ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα
και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Νεκρός, πυροβολημένος, βρέθηκε στον Υμηττό ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» που είχε εξαφανιστεί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: