Στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Κύπριοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή

File Photo: Η Κύπρια Ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου Μαριλένα Μακρή ΚΥΠΕ/ΚΟΕ




Στο διεθνή αγώνα “2021 ILCA Vilamoura European Continental” έλαβαν μέρος οι Κύπριοι ιστιοπλόοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή, οι οποίο βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι αγώνες είχαν ξεκινήσει στις 17 Απριλίου και ολοκληρώθηκαν στις 24 Απριλίου.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ο Κοντίδης έλαβε μέρος στην κατηγορία laser καταλαμβάνοντας την 18η θέση ανάμεσα σε 139 ιστιοπλόους σε αγώνες που είχαν υψηλό βαθμό δυσκολίας με αθλητές οι οποίοι πάλευαν για να διεκδικήσουν δυο προκρίσεις για το Τόκιο και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο Παύλος είχε και μία πρωτιά, όμως του στοίχισαν 3-4 ιστιοδρομίες όπου έχασε έδαφος. Ο ίδιος χαρακτήρισε την βδομάδα που πέρασε πολύ σκληρή τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Δεν είναι ακόμη στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση και είναι πανέτοιμος να δουλέψει σκληρά το διάστημα που απομένει για τους Ολυμπιακούς για να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερος ενόψει της μεγάλης πρόκλησης για το Τόκιο.

Η Μαριλένα Μακρή τερμάτισε στην 52η θέση της γενικής κατάταξης (ανάμεσα σε 89 αθλήτριες) και στην 5η θέση σε σχέση με της αθλήτριες κάτω των 21. Η καλύτερη θέση που κατέλαβε ήταν η 4η. Η παρουσία της Μαριλένας όπως η ίδια ανέφερε δεν ήταν αυτή που ανέμενε.

Αυτό που κρατά είναι ότι έχει μάθει πολλά μέσα από αυτό τον ένα μήνα σε Ισπανία και Πορτογαλία που βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα και δηλώνει πανέτοιμη και αποφασισμένη να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά για να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερη στην μεγάλη πρόκληση που είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες. «Θα είμαι 100% έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την χώρα μου στην Ιαπωνία», ανέφερε η Μαριλένα Μακρή.
 Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Aκολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Με 7,5 χιλιάδες θεατές το γκραν πρι του Μονακό: Θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: