Συνολικά 24 δειγματοληπτικά σημεία ανίχνευσης covid-19 σήμερα στη Λεμεσό, 14 στη Λάρνακα και έξι στην Αμμόχωστο

File Photo: Iατρικό προσωπικό συλλέγει δείγματα επιχρίσματος για COVID-19 στη Λευκωσία. EPA, KATIA CHRISTODOULOU




Σε  24 σημεία συνεχίζονται σήμερα οι δειγματοληψίες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ, λειτουργούν τα δειγματοληπτικά σημεία στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Sigma” στον Κάψαλο, στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών, στο εμπορικό κέντρο πρώην «Ορφανίδης» στα Κ.Πολεμίδια, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis και στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Δήμου Γερμασόγειας (πρώην ταβέρνα «Σκάρος»).

Μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. με 4.00 μ.μ. θα λειτουργεί δειγματοληπτικό σημείο στην πλατεία του Δημαρχείου Ύψωνα, από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ., δειγματοληψίες θα γίνονται στο My Mall Limassol, ενώ δειγματοληπτικό σημείο θα λειτουργήσει στο Γυμνάσιο Ζακακίου από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.00 μ.μ.

Από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις  6.00 μ.μ. , δειγματοληψίες θα γίνονται στο Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη,  στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στο στάδιο του Απόλλωνα στον Άγιο Αντώνιο,  στο Τσίρειο Γυμνάσιο,  στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς, στο Γυμνάσιο Λινόπετρας, στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου, στο Κοινοτικό Στάδιο Ερήμης, στο Γυμνάσιο Αγίας Φυλάξεως, στο αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, στην κεντρική πλατεία Πισσουρίου, στο κοινοτικό συμβούλιο Τραχωνίου  και στον εκθεσιακό χώρο «Αφροδίτη Αμαθούσια» του Αγίου Τύχωνα (λεωφόρος Αμαθούντας).

Στο Λανίτειο Λύκειο δειγματοληψίες θα γίνονται από τη 1.30 μ.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ και στο Λύκειο Αγίου Νικολάου από τη 1.30 μ.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ

Σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωναϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δεκατέσσερα σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Γυμνάσιο Κιτίου, στο παλαιό Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης (Οδός Αρμονίας 1) και στην αίθουσα Πολιτισμού στο Ξυλοφάγου.

Από τις 08.00 μέχρι τις 17.00 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου (χώρος στάθμευσης εταιρείας Α/φοι Ανδρέου, εμπορικό ΜΑΚΙΤΑ), ενώ από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11).

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Γυμνάσιο «Πετράκη Κυπριανού», στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες), στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στο Γυμνάσιο Αραδίππου, στο Γυμνάσιο Αθηένου και στην πλατεία Καλαβασού (δίπλα από το Μουσείο).

Επίσης σημεία θα λειτουργούν από τις 13.30 μέχρι τις 19.30 στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου και στο Λύκειο Λειβαδιών.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου, στο Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων «Πάνου Ιωάννου» στο Φρέναρος, στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Με πληροφορίες από KYΠΕ
Λεμεσός, Λάρνακα, Κύπρος

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Μεγάλη ανταπόκριση: 5.882 ραντεβού για εμβόλιο ατόμων 61 – 65 ετών στην Κύπρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: