Σε ψυχιατρείο εγκλείστηκε η γιατρός από τη Λαμία που εκφόβιζε τους πολίτες για να μην εμβολιαστούν: Διαβάστε τι τους έλεγε

File Photo Η είσοδος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο Δαφνί ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο οδηγήθηκε η γιατρός από το Κέντρο Υγείας Λαμίας που απέτρεπε τον κόσμο από το να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η μητέρα της κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της
Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας που παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου όπως προβλέπει ο νόμος. Η γυναίκα εξετάστηκε τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όσο και στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/5) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού.

Και οι δύο Ψυχίατροι συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Επισημαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή η γιατρός είχε απομακρυνθεί από την εμβολιαστική και  παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ από το πρωί της Τετάρτης τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού.

Πως η γιατρός ωθούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί

Όταν η γιατρός ήταν βάρδια, συμπλήρωνε το ατομικό έντυπο του καθενός που πήγαινε να εμβολιαστεί, απέτρεπε όμως τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο λέγοντάς τους απίθανα πράγματα όπως:

Και πού ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε είναι της Pfizer; Ποιος σας το διαβεβαιώνει;»,

-«Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;»,

-«Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση»,

-«Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε…».

Στο Κέντρο Εμβολιασμού προκλήθηκε πολύ μεγάλη αναστάτωση με το προσωπικό του ΚΥ να έχει βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση μη μπορώντας να αιτιολογήσει τη στάση της γιατρού, ενώ οι άνθρωποι που είχαν πάει να εμβολιαστούν και οι συνοδοί τους δεν πίστευαν αυτό που ζούσαν.

Οι άνθρωποι άκουγαν σοκαρισμένοι τη γιατρό να τους αποτρέπει και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι κάποιοι έφυγαν τρομαγμένοι χωρίς να κάνουν το εμβόλιο, ενώ κάποιοι άλλοι αγχώθηκαν τόσο που επικοινωνούσαν με τους γιατρούς τους ή τους συγγενείς τους.

Όπως κατήγγειλε συγγενής 80χρονης Λαμιώτισσας, η συγκεκριμένη γιατρός φόβισε υπερβολικά μια ηλικιωμένη η οποία μάλιστα είχε και πίεση και κάλεσε ασθενοφόρο. Τελικά η εγγονή της που τη συνόδευε υπέγραψε και πήρε τη γιαγιά της στο σπίτι χωρίς να μπει στο ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Εντοπίστηκε αγριογούρουνο στο Άλσος Συκεών – Σε εξέλιξη επιχείρηση αιμαλωσίας [video, photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: