Ραγκούσης: «Οι επίμαχες διατάξεις για την αναγκαστική συνεπιμέλεια είναι προσωπική επιμονή Μητσοτάκη»

File Photo: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
«”Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι”, ότι οι επίμαχες διατάξεις στο Νομοσχέδιο-Τσιάρα για την αναγκαστική συνεπιμέλεια είναι προσωπική επιμονή Μητσοτάκη», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης

Ο κ. Ραγκούσης με ανάρτησή του στο fb κάνει λόγο για «προσωπική δέσμευση Μητσοτάκη σε ισχυρές μειοψηφίες ενδιαφερομένων».

«Αυτός είναι και ο λόγος που αγνοήθηκε τόσο η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή – της οποίας το έργο κυριολεκτικά πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων – όσο και η γνωμοδότηση καθοριστικών επιστημονικών φορέων όπως η παιδοψυχιατρική εταιρεία», σημειώνει.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον πρωθυπουργό «να παρουσιαστεί ο ίδιος προσωπικά στη Βουλή για να υποστηρίξει αυτό το απαράδεκτο επιστημονικά και κοινωνικά Νομοσχέδιο».

«Δεν μπορεί να κρύβεται. Να αναλάβει προσωπικά την πολιτική ευθύνη, αλλιώς να το τροποποιήσει ριζικά όπως ζητούν βουλευτές και βουλεύτριες όλων των κομμάτων πλέον», καταλήγει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Αντιδρούν Γιαννάκου – Κεφαλογιάννη στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια: Κίνδυνος να κατηγορηθεί η χώρα για τα δικαιώματα του παιδιού%d bloggers like this: