Που θα γίνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ: «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες»

File Photo: Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συλλαλητήριο του συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Την Πέμπτη 27 Μαΐου ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 19:30, στην πλατεία Συντάγματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, μέσω ΚΥΠΕ




«Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή». Με αυτό το σύνθημα το ΚΚΕ πραγματοποιεί ανοιχτές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα .

Στην Αθήνα, την Πέμπτη 27 Μάη, στις 19:30, στην πλατεία Συντάγματος, θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για τις κυβερνητικές αντεργατικες ρυθμίσεις στον νέο νόμο Χατζηδάκη.

Στις υπόλοιπες πόλεις οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθούν:

– Στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο, την Πέμπτη 27 Μάη στις 19.30, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, την Πέμπτη 27 Μάη στις 19.30, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λάρισα, στην κεντρική πλατεία, την Παρασκευή 28 Μάη στις 19.30, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στα Γιάννενα, στην κεντρική πλατεία, την Πέμπτη 27 Μάη, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στο Ηράκλειο Κρήτης: Στην πλατεία Αλικαρνασσού, την Πέμπτη 27 Μάη στις 19.30, θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στον Βόλο, στην παραλία, την Πέμπτη 27 Μάη στις 20.00, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λιβαδειά, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, την Πέμπτη 27 Μάη στις 19.30, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Χαλκίδα, στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου, την Παρασκευή 28 Μάη στις 20.00, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στη Σάμο, στο Καρλόβασι, την Τετάρτη 26 Μάη στις 19.00, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου («Μικρή Πλατεία») θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στα Τρίκαλα, την Πέμπτη 27 Μάη στις 20.00, θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λαμία, στην πλατεία Ελευθερίας, την Παρασκευή 28 Μάη στις 19.30, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία, την Παρασκευή 28 Μάη στις 20.00, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-Στην Αμφισσα, στην πλατεία Λαού, την Παρασκευή 28 Μάη στις 19.30, θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Καβάλα, το Σάββατο 29 Μάη, θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στο Κιλκίς, το Σάββατο 29 Μάη, θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Ρόδο, το Σάββατο 29 Μάη, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Ικαρία, την Κυριακή 30 Μάη, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ,
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Διαψεύδει ο Γιώργος Παπανδρέου τα περί συμφωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα για ένταξη ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλιστική Διεθνή

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: