Ο πρώτος εμβολιασθείς Ελληνας δηλώνει 5 μήνες μετά: Μόνο αυτό μπορεί να σε σώσει

Στιγμιότυπο που δημοσιοποίησε στο Facebook ο υπουργός Υγείας.




Συνάντηση με τον πρώτο Ελληνα πολίτη -εκτός νοσηλευτικού προσωπικού- στον οποίο χορηγήθηκε το εμβόλιο τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος μετέφερε μάλιστα τον διάλογο που είχε μαζί του.

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», τού ανέφερε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

«Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Γιοβανίδη.

«Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

Η Επιχείρηση “Ελευθερία” προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.

Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γιοβανίδης διαμένει στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια και είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί, για να θωρακιστεί απέναντι στην πανδημία, αλλά και να στηρίξει την εθνική προσπάθεια. Καταχειροκροτούμενοι από το νοσηλευτικό προσωπικό, οι δύο πολίτες που είχαν εμβολιαστεί πρώτοι, ήταν η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και ο 88χρονος κ. Γιοβανίδης.

Ο 88χρονος χαίρει άκρας υγείας και έκανε Πάσχα μαζί με τους υπόλοιπους ωφελούμενους στη δομή που φιλοξενείται.

κ. Μιχαηλίδου και ο κ. Κικίλιας συνομίλησαν, τόσο με το διοικητικό προσωπικό, όσο και με τους ωφελούμενους για τη ζωή τους, μετά τον εμβολιασμό. Όλοι επιβεβαίωσαν στους δύο υπουργούς, ότι πλέον, μετά τον εμβολιασμό νιώθουν ασφαλείς και περισσότερο υγιείς»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη έκανε το πρώτο εμβόλιο στην Ελλάδα: Δεύτερος ο 85χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: