Μήνυμα Νετανιάχου στην Χαμάς: “Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει τη Γάζα όσο χρειαστεί”

Ο πρωθυπουργός του Μπένζαμιν Νετανιάχου (Κ) σε ομιλία του με την ισραηλινή συνοριακή αστυνομία. 13 Μαΐου 2021. EPA / YUVAL CHEN / POOL
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατηγορώντας τη Χαμάς για την αρχή των εχθροπραξιών με την εκτόξευση ρουκετών στο Ισραήλ, εχθροπραξίες που διαρκούν σχεδόν μια εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει τη Γάζα όσο χρειαστεί και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθούν απώλειες μεταξύ των πολιτών.

“Το μέρος που φέρει την ενοχή για αυτήν την αντιπαράθεση δεν είμαστε εμείς, είναι εκείνοι που μας επιτίθενται”, δήλωσε ο Νετανιάχου σε τηλεοπτική ομιλία. “Βρισκόμαστε ακόμα στο μέσο αυτής της επιχείρησης, η οποία δεν έχει τελειώσει και θα συνεχιστεί για όσο καιρό χρειαστεί”.

“Σε αντίθεση με τη Χαμάς, η οποία σκόπιμα θέλει να βλάψει πολίτες καθώς κρύβεται πίσω από τους πολίτες, κάνουμε τα πάντα, αλλά τα πάντα, για να αποφύγουμε ή να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, να βλάψουμε πολίτες και να πλήξουμε απευθείας τους τρομοκράτες”, δήλωσε ο Νετανιάχου.

Με πληροφορίες Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Ξεκληρίστηκε δεκαμελής οικογένεια από βομβαρδισμό στη Γάζα: Χτυπάμε μόνο στρατιωτικούς στόχους, δηλώνει το Ισραήλ


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: