Μετωπική επίθεση του υιού Νετανιάχου στην Τουρκία: Κάνατε γενοκτονία Ελλήνων και Αρμενίων, επιβάλατε κατοχή στην Κύπρο

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου με τη σύζυγό του Σάρα και τους γιους του, τον Avner (αριστερά), και τον Yair. Credit: Kobi Gideon, GPO




Συνεχίζει την αντεπίθεση στον Ερντογάν και την Τουρκία ο γιός του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαϊρ, με “βροχή” από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αναρτήσεις του Γιϊρ Νετανιάχου πυροδοτήθηκαν από την επίθεση που εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος αποκαλώντας το Ισραήλ ¨κράτος τρομοκράτη” με αφορμή τα επεισόδια και την βία στην Ιερουσαλήμ και τους βομβαρδισμούς στη Γάζα.

Ο υιός Νετανιάχου είχε καυτηριάσει αρχικά τα τηλεφωνήματα του Ερντογάν στον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, και στον αρχηγό της “Χαμάς”, Ισμαήλ Χανίγιε, ενώ χλεύαζε την απόπειρα του να ηγηθεί του μουσουλμανικού κόσμου κατά του Ισραήλ.

Οι αρχικές του αναρτήσεις πυροδότησαν – όπως ήταν αναμενόμενο – σφοδρές αντιδράσεις στην Τουρκία. Ωστόσο, σήμερα επανήλθε, παραδίδοντας , όπως γράφει, «μαθήματα ιστορίας».

«Σε όλα τα τουρκικά ζόμπι που με ακολουθούν εδώ –ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε γηγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Διαπράξατε επίσης γενοκτονία εις βάρος των Αρμενίων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα, ο οποίος θέλει να ανακαταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως επί των ημερών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», έγραψε ο Γιαϊρ Νετανιάχου.

Και λίγο αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση, που συνοδεύεται από γράφημα στο οποίο αποτυπώνεται η μείωση του χριστιανικού πληθυσμού  στην Τουρκία από τον 13ο μ.Χ. αι. μέχρι το 2010, και στην οποία σημειώνει: «Η Τουρκία ιδρύθηκε επί της γενοκτονίας των Ελλήνων χριστιανών».

 

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ο υιός του Νετανιάχου τα ρίχνει στους Τούρκους: Να φύγετε από το Κουρδιστάν και τα κατεχόμενα της Κύπρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: