Με δική του ιστοσελίδα απαντά στο Twitter ο Τραμπ: Την εγκαινίασε την Τρίτη

File Photo O πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ χαιρετά το πλήθος που τον παρακολουθεί να βγαίνει από τον «Πύργο Τραμπ» στη Νέα Υόρκη EPA/JUSTIN LANE μέσω ΚΥΠΕ
Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είχε μπλοκαριστεί από το Twitter μετά τις αναταραχές στο Καπιτώλιο – Είχε προαναγγείλει τη δημιουργία δικής του σελίδας.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εγκαινίασε την Τρίτη τη νέα, προσωπική του ιστοσελίδα, η οποία αντικαθιστά τον μπλοκαρισμένο λογαριασμό του, στο Twitter.

Ο ιστότοπος που φέρει την ονομασία donaldjtrump.com/desk, ξεκίνησε με ένα διαφημιστικό βίντεο που τον χαρακτηρίζει «φάρο της ελευθερίας» και «ένα μέρος για να μιλά ο Τραμπ ελεύθερα και με ασφάλεια».

Ο ιστότοπος περιέχει πρόσφατες δηλώσεις του Τραμπ, ο οποίος «κόπηκε» από το αγαπημένο του Twitter, μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Δεν είναι σαφές ακόμα, εάν ο νέος ιστότοπος του Τραμπ θα είναι ένας μόνιμος ή προσωρινός τόπος επικοινωνίας με τους υποστηρικτές του. Από τις 6 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα, οι δηλώσεις του πρώην Αμερικανού προέδρου γίνονταν γνωστές μέσω αποστολής emails.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

 

Η Αυστριακή Λέσχη Τύπου θεσπίζει διαδικτυακό κέντρο αναφοράς επιθέσεων κατά δημοσιογράφων

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: