Με 300.000 ευρώ επικήρυξε η ΕΛ.ΑΣ τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Σε επικήρυξη των δραστών της φρικιαστικής ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά προχώρησε η ελληνική αστυνομία. Photo: Hellas Journal




Στην επικήρυξη των δραστών της ληστείας και της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά προχώρησε η ελληνική αστυνομία δίνοντας χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής».

Σημειώνεται ότι όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

“Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς”

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», δήλωσε απόψε έξω από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από αδίστακτους κακοποιούς.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, από δύο ειδικές ομάδες που έχουν συσταθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

«Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια στην Ελλάδα», λέει η ΕΛΑΣ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ειδική ομάδα ανέλαβε τις έρευνες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: