Κηδεύεται σήμερα στην Αλόνησο η Καρολάιν: Λίστα 100 υπόπτων στα χέρια της ΕΛΑΣ, σαρώνουν τα τηλέφωνα

File photo: Αστυνομικοί έξω από το σπίτι όπου έχασε τη ζωή της 20χρονη Καρολάιν. Τρίτη 11 Μαΐου 2021.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους κακοποιούς κατόπιν διάρρηξης με σκοπό τη ληστεία.

H σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί από την Αθήνα στον Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο νησί, όπου μεγάλωσε.

Οι κάμερες ασφαλείας

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει όλες οι κάμερες ασφαλείας αναζητώντας το δρομολόγιο των κακοποιών. Κάμερα ασφάλειας στις 5.22 τα ξημερώματα της Τρίτης κατέγραψε ύποπτο άτομο να κινείται στην οδό Παναγούλη και σε μικρή απόσταση από το σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ φορούσε τζόκεϊ και είχε σακίδιο πλάτης. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το άτομο αυτό μπορεί να είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου, ενώ το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων ως εξής:

  • Δύο ένοπλοι, ύψους περίπου 1,80 και αδύνατοι.
  • Ο ένας κρατούσε ασημί περίστροφο και ο άλλος μαύρο πιστόλι.
  • Ο τρίτος ήταν μετρίου αναστήματος, ευτραφής, ύψους 1,72 και μελαμψός. Φορούσε περιλαίμιο.

Λίστα με 100 υπόπτους

Η Αστυνομία έχει καταρτίσει λίστα με περίπου 100 υπόπτους, ενώ δίνεται προτεραιότητα στην εξέταση των πειστηρίων που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Βήμα – βήμα οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία και λάθη που έκαναν οι τρεις δολοφόνοι της 20χρονης, που θα τους οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Ο «κοριός» της Ελληνικής Αστυνομίας ίσως αποδειχτεί ένας πολύτιμος σύμμαχος των αστυνομικών που ερευνούν τη στυγερή δολοφονία.

Οι Αρχές πραγματοποιούν σαρώσεις σημάτων κινητών τηλεφώνων που εξέπεμψαν από τις 3.00 έως τις 6.00 το πρωί της περασμένης Τρίτης, καθώς οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι περίπου στις 5.00 το πρωί και διέφυγαν, μία ώρα αργότερα, κατά τις 6.00.

Σύμμαχος των Αρχών για να βρεθούν τα τηλέφωνα των δραστών είναι το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη αλλά και το γεγονός ότι στις 5.00 το πρωί που έγινε η ληστεία δεν κυκλοφορεί κόσμος έξω και έτσι μπορούν πιο εύκολα να αποκαλυφθούν εκπομπές σημάτων από ύποπτα κινητά τηλέφωνα.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου

Για το ειδεχθές έγκλημα παρενέβη ο Άρειος Πάγος, με τον εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα να ζητά από τους συναδέλφους του να εξαντλήσουν κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση της δολοφονίας. Όπως αναφέρει ο Βασίλης Πλιώτας: «Η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την πρωτοφανούς σκληρότητας στυγερή ανθρωποκτονία που διέπραξαν δράστες χωρίς καμία ηθική αναστολή στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021, σε βάρος 20χρονης μητέρας».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Παρέμβαση εισαγγελέα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξαντλήστε κάθε δικονομική δυνατότητα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: