Η ώρα των τελικών σε Ιταλία και Γαλλία: Αταλάντα-Γιουβέντους και Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν με πολλές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα




Βραδιά τελικών είναι η σημερινή, με δύο μεγάλα παιχνίδια στην Ιταλία και τη Γαλλία. Στη Ρέτζιο Εμίλια, στις 22:00, θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας η Αταλάντα και η Γιουβέντους.

Στο Παρίσι, στις 22:15, θα δώσουν μάχη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας η Μονακό και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα παιχνίδια Αταλάντα-Γιουβέντους και Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας και ο αυριανός αγώνας του βελγικού πρωταθλήματος Γκενκ-Αντβέρπ προσφέρονται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Στους τελικούς των Κυπέλλων Ιταλίας και Γαλλίας προσφέρεται και η «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ συνεχίζονται και οι προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις και για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Kατεβάζοντας την εφαρμογή OPAPP, παίζουν, σκανάρουν τον λαχνό τους και μπαίνουν σε κληρώσεις για να κερδίζουν επιβραβεύσεις και άλλα δώρα.

Για το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη του προγράμματος ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την εφαρμογή ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Δεν βρίσκεις το στοίχημα που θέλεις; Bet Wish και έγινε!

Το Πάμε Στοίχημα δίνει την ευκαιρία να ζητήσετε το στοίχημα που επιθυμείτε σε αθλητικά ή μη αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες στοιχηματικές σας επιλογές.

Στη σελίδα του Πάμε Στοίχημα στο www.opap.gr στην ενότητα «Βet Wishes» μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας στοιχηματική ευχή και η ομάδα του Πάμε Στοίχημα θα την αξιολογήσει και θα σας ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: