Η Χαμάς θα πληρώσει “πολύ βαρύ τίμημα” προειδοποιεί ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου. EPA, AMIT SHABI
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε απόψε ότι οι παλαιστινιακές οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας «θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα», αφού νωρίτερα η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξαπέλυσε πλήγματα στον παλαιστινιακό θύλακα, που απάντησε με βροχή ρουκετών εναντίον του Ισραήλ.

«Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα μιας βαριάς εκστρατείας», είπε ο Νετανιάχου, έχοντας στο πλευρό του τον υπουργό Άμυνας Μπένι Γκαντζ. «Η Χαμάς και ο Ισλαμικός Τζιχάντ πλήρωσαν (…) και θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα για την επιθετικότητά τους… το αίμα τους χύνεται», πρόσθεσε.

Ο Γκαντζ από την πλευρά του προειδοποίησε ότι τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι παρά «μόνο η αρχή» και κτίρια «θα συνεχίσουν να σωριάζονται» στον θύλακα.

«Υπάρχουν ακόμη πολλοί στόχοι στο στόχαστρο, δεν είναι παρά η αρχή» είπε ο υπουργός.

Μέχρι στιγμής, από τις ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα έχουν χάσει τη ζωή τους 30 Παλαιστίνιοι ενώ από την πλευρά του το Ισραήλ μετρά τρεις νεκρούς από ρουκέτες.

Με πληροφορίες από Reuters, AFP ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

 

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στη Δυτική Όχθη: Πύραυλος έπληξε ένα κτίριο στα προάστια του Τελ Αβίβ

 


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: