«Για τον πατέρα μου…»: Ο τερματοφύλακας – ήρωας της Λίβερπουλ ξέσπασε μετά το γκολ στο 95′

O Aλισον μόλις έχει σκοράρει. Pool, Tim Keeton




Ο Αλισον Μπέκερ είναι το κεντρικό πρόσωπο της premier league, μετά το χθεσινό του γκολ στο «Χόθορνς» στο ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην -ήδη υποβιβασμένη- Γουέστ Μπρομ, για την 36η ημέρα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε ως από… μηχανής θεό τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ο οποίος χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με 2-1! Ο πρώτος στην μακραίωνη ιστορία της ομάδας.Ο πρώτος με κεφαλιά σε όλη την Premier League.

 

Ο Αλισον, στην τελευταία φάση του αγώνα, προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με εντυπωσιακή κεφαλιά, μετά από κόρνερ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και σήμερα γνωρίζει την αποθέωση, απ’ όλα τα ΜΜΕ, ενώ ο ίδιος στάθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα του:

«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Παίζω ποδόσφαιρο από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μαζί με τον πατέρα μου. Εύχομαι να ήταν εδώ και να με δει, αλλά είμαι σίγουρος ότι με είδε από ψηλά με τον Θεό στο πλευρό του και πανηγυρίζει για μένα», τόνισε μετά το ματς ο διεθνής γκολκίπερ και συμπλήρωσε: «Είναι ένα γκολ για την οικογένειά μου, για τους συμπαίκτες μου. Κάποιες φορές παλεύουμε σκληρά και απλά τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα θέλουμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος από όσο είμαι τώρα.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝEWS GOOGLE

Η χειρότερη ΑΕΚ από την εποχή της επιστροφής στην Α’ Εθνική: Τα στατιστικά στοιχεία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: