Για τέταρτη πράξη βιασμού ανηλίκου ελέγχεται ο Δημήτρης Λιγνάδης: Καλείται σε ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Τρίπολης

Βόμβα μετατόνων η υπόθεση Λιγνάδη: Ανατινάζει την... μακαριότητα των νεοελλήνων (πολιτικών και πολιτών)

File Photo: Αστυνομικοί οδηγούν τον ηθοποιό-σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη στο περιπολικό μετά την έξοδό του από την 19η Τακτική Ανακρίτρια. ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Εξηγήσεις για ακόμη μία πράξη βιασμού ανηλίκου αγοριού καλείται να δώσει ο προσωρινά κρατούμενος για πράξεις σεξουαλικής βίας σκηνοθέτης-ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο καλλιτέχνης, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος στις 26 Φεβρουαρίου για κατηγορίες που αφορούν δύο υποθέσεις βιασμού ανηλίκων αγοριών, βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμη μία έρευνα για σεξουαλική βία μετά από καταγγελία.

Πρόκειται για την τέταρτη υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη με πρωταγωνιστή τον προσωρινά κρατούμενο, καθώς στα τέλη Μαρτίου ασκήθηκε σε βάρος του νέα ποινική δίωξη για βιασμό.

Ο καταγγέλλων στην υπό έρευνα υπόθεση, που σήμερα είναι 24 ετών, κατέθεσε λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του Λιγνάδη στην ανακρίτρια της υπόθεσης στην οποία είχε προσέλθει αυτοβούλως.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, πριν επτά χρόνια βιάστηκε από τον καλλιτέχνη δύο φορές. Η κατάθεση του 24χρονου άντρα διαβιβάστηκε από την δικαστική λειτουργό στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τώρα έδωσε εντολή να ληφθεί ανωμοτί κατάθεση από τον ηθοποιό.

Οι εξηγήσεις του Δημήτρη Λιγνάδη θα ληφθούν από το Τμήμα Ασφάλειας Τριπόλεως, καθώς κρατείται στις φυλακές της πόλης και αμέσως μετά η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία της Αθήνας ώστε να αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ,
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Αύξηση του ορίου έκτισης των ποινών προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: