FDA: Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η έγκριση του Pfizer για παιδιά 12-15 ετών

File photo: Αποτέλεσμα τω αρνητικών εξελίξεων για το εμβόλιο της CureVac είναι να μπει τελεία στις συζητήσεις με την Ε.Ε για την προμήθεια 405 εκατομμυρίων δόσεων EPA/JUSTIN LANE μέσω ΚΥΠΕ




Η Αμερικανική υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων [FDA] προετοιμάζεται να εγκρίνει το εμβόλιο των εταιριών Pfizer/BioNTech κατά του κορωναϊού για παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναφέρει η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη ομοσπονδιακές πληγές που έχουν γνώση των σχεδίων της υπηρεσίας.

H επέκταση του εμβολιασμού θα αποτελέσει μια τεράστια εξέλιξη στην εμβολιαστική εκστρατεία των ΗΠΑ και θα ευχαριστήσει πολλούς γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να εμβολιαστούν ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών και δραστηριοτήτων και πριν την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, είναι και μια πρόκληση για τις αρμόδιες αρχές που αγωνίζονται να πείσουν μεγάλο ποσοστό ενηλίκων που διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο. Πολλοί περισσότεροι ίσως διστάσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, αναφέρουν οι New York Times.

Πηγή: New York Times

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Κλινικές δοκιμές του εμβολίου της σε εφήβους ξεκίνησε η εταιρεία Novavax: Δεν έχει εγκριθεί ακόμη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: