Έρχονται νέες αποκαλύψεις και πονοκέφαλοι για το Μπάκιγχαμ: Συμπαρουσιαστής εκπομπής ο Χάρι με την Όπρα Γουίνφρεϊ [video]

File photo: Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να προβεί σε νέες αποκαλύψεις. EPA/ANDY RAIN *** Local Caption *** 55457879




Κυκλοφόρησε σήμερα το τρέιλερ της σειράς «Ο εαυτός μου που δεν μπορείς να δεις» (The Me You Can’t See) που θα παρουσιάζει ο Δούκας του Σάσεξ μαζί με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις που έκανε προσφάτως ο Χάρι, φαίνεται τώρα πως ήταν ουσιαστικά μια πρώτη γεύση για το τί θα ακολουθήσει στη σειρά ντοκιμαντέρ στο Apple TV+.

Στο διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής περιλαμβάνονται αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις της Lady Gaga, της Γκλεν Κλόουζ και του παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν μεταξύ άλλων, στα οποία μιλούν για την ψυχική υγεία τους και αποκαλύπτουν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες και τη μάχη τους με την κατάθλιψη.

Ένα από τα πλάνα του διαφημιστικού τρέιλερ είναι από την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997 και δείχνει τον 12χρονο τότε πρίγκιπα Χάρι, με σκυμμένο το κεφάλι να ακούει τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, τη στιγμή που περνά απο μπροστά του το φέρετρο της μητέρας του.

Είναι προφανές πως ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο της μητέρας του και την στάση του πατέρα του στη  νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+ που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή.

Ήδη στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι για τον «κύκλο πόνου», στο αμερικανικό podcast «Armchair Expert» του Dax Shepard, είχε πει πως η χειρότερη στιγμή της ζωής ήταν όταν τον ανάγκασαν να ακολουθήσει το φέρετρο της μητέρας του μπροστά σε δεκάδες καμέρες και να την θρηνεί σε ζωντανή μετάδοση. Και για αυτό το «μαρτύριο», θεωρεί υπεύθυνο τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, που δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον ίδιο και τον αδελφό του σε αυτήν την δύσκολη περίοδο πένθους.

Το trailer της νέας εκπομπής του πρίγκιπα Χάρι και της Όπρα Γουϊνφρεϊ:

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ο Πρίγκιπας Χάρι περιγράφει τη ζωή στο παλάτι: Κάτι μεταξύ Truman Show και ζωής σε ζωολογικό κήπο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: