Εντοπίστηκε αγριογούρουνο στο Άλσος Συκεών – Σε εξέλιξη επιχείρηση αιμαλωσίας [video, photo]

Photo Μέλη του κυνηγετικού συλλόγου προσπαθούν να εντοπίσουν αγριογούρουνο στη Μακεδονία via grtimes.gr




Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες  προσωπικό του Δασαρχείου μαζί με τον Κυνηγετικό Σύλλογο και τη συνδρομή της αστυνομίας έχουν στήσει παγίδα προκειμένου να εγκλωβίσουν το ζώο και στη συνέχεια να απομακρυνθεί.

Photo grtimes.gr

Πώς εντοπίστηκε

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο  ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων, Αντώνης Σαουλιδης, υπήρξαν ενδείξεις και διαμαρτυρίες ότι το αγριογούρουνο ήταν μέσα στο Άλσος στις 2 τα ξημερώματα, χωρίς να γίνει αναφορά για κάποια περίεργη δραστηριότητα.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ και το Δασαρχείο, ενώ ενημερώθηκε και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης μέλη του οποίου έφτασαν στο σημείο. Ακολουθώντας τα ίχνη του ζώου άπαντες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι στην πυκνή βλάστηση στο βόρειο τμήμα του Άλσους. “Τοποθετήθηκε παγίδα και τροφή και είμαστε εν αναμονή”, ανέφερε ο κ. Σαουλιδης.

“Όποια βοήθεια ζητηθεί, ο δήμος είναι έτοιμος να παρέχει στήριξη σε οποιοδήποτε τόπο και χρόνο”, υπογράμμισε. Σημειώνεται, ότι για να μην φύγει το ζώο εκτός του Άλσους Συκεών, έχουν σφραγιστεί είσοδοι και έξοδοι ενώ η επιχείρηση ενδέχεται να κρατήσει αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πάντως, δεν αποκλείεται τα αγριογούρουνα να είναι τελικά δύο.

Mε πληροφορίες από grtimes.gr/ Στράτος Λούβαρης
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Μαχαίρωσαν περαστικό στην πλατεία Νέας Σμύρνης: Τους έκανε παρατήρηση για θόρυβο και συνωστισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: