Χριστός Ανέστη! Ευχόμαστε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες όπου και να βρίσκονται, υγεία, χαρά και ευτυχία

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Οι δημοσιογράφοι και οι μέτοχοι της ιστοσελίδας μας Hellas Journal εύχονται στις αναγνώστριες και στους αναγνώστες μας και σε όλους τους Έλληνες όπου και να βρίσκονται, στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Κωνσταντινούπολη, στη Βόρειο Ήπειρο, σε όλες τις ηπείρους, Χρόνια Πολλά με ΥΓΕΙΑ, χαρά και ευτυχία.

Χριστός Ανέστη!
Αληθώς Ανέστη…

Και φέτος, όπως και πέρυσι, ζήσαμε μία διαφορετική Μεγάλη Εβδομάδα. Η πανδημία έχει σαρώσει όλο τον πλανήτη. Έχει επηρεάσει και την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς και να ακολουθούμε τις οδηγίες των κυβερνήσεων των χωρών όπου ζούμε, και να κάνουμε ένα από τα εμβόλια. Είναι ο δρόμος προς την λύτρωση και την ελευθερία.

Ο Ελληνισμός περνά πάλι δύσκολες στιγμές, όπως άλλωστε όλοι οι λαοί σε όλες τις χώρες. Η παραβατικότητα της Τουρκίας δεν ελέγχεται και όσοι πιστεύουν ότι η Τουρκία θα υποχωρήσει, κάνουν λάθος.

Η Ελλάδα και η Κύπρος αντιμετωπίζουν την επιθετικότητα της Τουρκίας και εν μέσω της λαίλαπας του κορωναϊού. Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτή την επιθετικότητα και να μην ξεχνάμε ότι οι υποχωρήσεις δεν ημερεύουν το “θηρίο”.Σε κάθε υποχώρηση ζητά ακόμα περισσότερα ο Ταγίπ Ερντογάν.

Καλή Ανάσταση συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, όπου και να ζείτε… Να προσέχετε. Και να μην ξεχνάτε ότι η υγεία ειναι πάνω απ’ όλα.

Ο “ιπτάμενος” παπάς έκλεψε πάλι την παράσταση στη Χίο: Σεισμός…στην Πρώτη Ανάσταση [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: